Nerja is perfect bereikbaar met de auto via de A-7 en ligt op 40 minuten (49km) van het vliegveld van Granada  en op 45 minuten (55km) van het vliegveld van Malaga.

Met het vliegtuig:
De makkelijkste manier is om op Malaga (AGP) te vliegen. Deze stad ligt op ca. 52 km (45 minuten) van Nerja. Alternatieven zijn de luchthavens van Granada (GRX) op ca. 49 km (40 minuten), Sevilla (ca. 230km) of Almeria (ca. 160 km).

Tickets zijn te boeken via o.a.:

Vanaf het vliegveld kunt u met de bus, taxi of auto naar Casas de la Seda. U kunt een taxi nemen vanaf de luchthaven van Malaga naar Nerja. Het is het beste dat we deze dan voor u reserveren, dan is de prijs altijd € 65 (dag en nacht). In dat geval hebben wij uw vluchtnummer, aankomsttijd en vliegveld van vertrek nodig.

U kunt ook een auto huren op de luchthaven. Het verhuurbedrijf dat we gebruiken, hanteert all-in prijzen m.u.v. ramen, banden en de onderkant van de auto. Het is mogelijk om dit op te nemen voor een extra toeslag. Vraag ons voor een goede deal!

Met de bus:
Vanaf het vliegveld een bus / trein naar het busstation in Malaga (elk half uur, + / – 1 euro). Vanaf dit busstation, een bus vertrekt bijna elk uur voor Nerja (reisduur ongeveer 1 uur en 30 minuten, + / – 3,90 euro). Onze villa ligt zeer dicht bij het ‘busstation’ in Nerja. Vraag naar de busschedule. De eerste is om 6.30 en de laatste om 23.00 uur
Vanuit Granada zijn er gaan een paar bussen per dag; 9.00, 11.00, 13.00 16.00, 18.00 en 20.00. De bus duurt 2 uur.

Met de auto:
Als je rijdt op de snelweg A7 Almeria – Malaga: Neem ‘salida 292’ naar Nerja. Neem richting Nerja, in de richting van de zee. U steekt een paar rotondes die je verder naar beneden naar de zee. Op de 3e rotonde, neem de 3e naar Nerja playa en Parador. Volg de richting Parador (ga naar rechts op de rotonde waar je de gele bord met ‘Supermarkt’ en je wordt automatisch naar de Calle Rodriquez Acosta. U vindt Casas de la Seda na 200 meter aan uw rechterhand vinden.