Casas de la Seda ligt zeer centraal in Nerja aan de Avenida Rodríguez Acosta nr. 11. Deze straat voert vanaf de rondweg rond Nerja naar de Parador, direct aan het strand. Vanaf de villa wandelt u binnen 10 minuten naar de prachtige stranden Playa Burriana en Playa Carabeo.

Het historische centrum en Nerja is letterlijk om de hoek. Op 3 minuutjes lopen vindt u al de eerste tradtionele tapasbar waar u kunt genieten van een caña, een glaas sherry of een verfrissende tinto de verano con limón. Natuurlijk voorzien van een lekkere tapa. Wandel een rondje door de wijk en u vindt tal van mooie oude huizen in de typisch Andalusische stijl, leuke winkeltjes, parkjes, barretjes en restaurants. Het beroemde Balcón De Europa bereikt u met een wandelingtje van een minuut of 10.

Voor uw dagelijkse boodschappen is er op 5 minuten lopen een supermarkt. Vers brood is elke ochtend en middag te koop bij verschillende bakkers vlakbij en de talloze groenteboeren zorgen voor een ruim aanbod aan groenten en fruit. Ook vindt u veel huizen van waaruit de eigen, verse oogst aan groenten en fruit voor een prikkie wordt aangeboden.

Afstanden

  • Strand/Zee 300 meter
  • Centrum 300 meter
  • Supermarkt 200 meter
  • Openbaar vervoer 1 km
  • Horeca 200 meter