casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja4

De buitenkant is bijna klaar!

De zomer staat voor de deur en sinds de laatste update is de ruwbouw omgetoverd in 4 parelwitte vakantiehuizen. De buitenkant is zo goed als klaar en ook het zwembad en de tuin krijgen de definitieve vorm. De komende weken gaan we verder met het laatste stucwerk en beginnen we met de inrichting en afwerking!

Op vakantie in hartje Nerja in 3 luxe en zeer moderne vakantievilla’s? Boek dan hier!

casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja2 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja3 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja4 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja5 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja6 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja7 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja8 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja10 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja11 casas_de_la_seda_holiday_home_new_nerja12

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *