De mooiste stranden, heerlijk eten en heel veel cultuur…. dat is Nerja in een notendop. Maar het land van de tapas en flamenco biedt zoveel meer! Schiet de mooiste kiekjes in het Alhambra, ga een dagje skiën in het Sierra Nevada of bezoek een van de vele musea in Malaga. Een heerlijke wandeling in het mooiste wandelgebied van Andalusië, de Alpujarra in Granada, of gewoon lekker relaxen aan het strand. Het kan allemaal!

Casas de la Seda is enorm populair en is zomers niet voor niets volledig volgeboekt. Terwijl het kouder wordt in Nederland, blijft Nerja aangenaam met temperaturen boven de 20 graden en heel veel zon! Deze herfst en winter zijn er nog villa’s beschikbaar tegen onze scherpe herfst- & wintertarieven. Ontsnap het koude en natte Nederland en geniet in een van onze luxe 6- 0f 8-persoons villa’s.

Van 11 november t/m februari verblijft u al voor 700 euro per week of voor maar 1000 euro voor 2 weken! Casas de la Seda is zelfs voor een volledige maand te huur. Onze scherpe tarieven vindt u hier en hier kunt u direct boeken.

Wij verwelkomen u graag in het aangename Andalusië.

Kalender word geladen......

Naam (verplicht):

Email (verplicht):

Email (Herhaling: check):

Telefoon (verplicht):

Land (verplicht):

Hoeveel villa's wilt u boeken?

Volwassenen:

Kinderen:

Details:

Kortingscode: