Workation Nerja Spain Andalusia

Casas de la Seda: de perfecte Workation bestemming

Workation is hot en de trend van dit jaar! Maar wat is een Workation?

A workation is similar to a vacation where you can take your work along with you. Rather than sitting in ones office, surrounded by four walls, a workation allows one to go on a vacation destination and take ones work along with them. One has to attend meetings, make tele or video calls or even finish projects while on a workation.

Of in het Nederlands: De workation is het nieuwe flexwerken. Flexwerken 2.0. Het idee achter deze werkvakantie is dat je vanuit een aangename (lees: heerlijke) vakantiebestemming in teamverband of individueel werkt. Door de combinatie van business en pleasure, schijn je veel productiever en creatiever te zijn. Steeds meer bedrijven zien dan ook het voordeel van een workation met het hele team in.

Of zoals De Ondernemer schrijft: “Waarom zou je met collega’s op kantoor blijven als je overal waar internet is kunt werken? Een ‘workation’ is goed voor teambuilding, productiviteit en bruine benen. Wie op workation gaat, vertrekt naar een exotische bestemming om aldaar online te blijven en werk af te wisselen met leuke activiteiten. Vaak (grotendeels) op kosten van de baas.”

De trend van flexwerken in het buitenland is bij meer internetbedrijven en start-ups te zien. De combinatie van werken en vakantie vieren met je collega’s levert bedrijven creativiteit en bovenal teambuilding op. Míts de workation efficiënt wordt ingericht. In een tropische omgeving is natuurlijk meer afleidingsgevaar dan op kantoor. Een workation valt of staat bij een dagschema en een flinke dosis discipline en een locatie waar je goed internet hebt en meubilair beschikbaar is dat goed bruikbaar is als werkplek.

De volledig herbouwde en moderne Casas de la Seda zijn dé perfecte locatie voor een Workation. Bereikbaarheid: Nerja ligt op nog geen 45 minuten van een vliegveld dat dagelijks meerdere vluchten ontvangt vanuit Nederland, Belgie en Duitsland. Binnen 2,5 uur ben je van Nederland met het vliegtuig in Malaga. Voorzieningen: Casas de la Seda is voorzien van de allernieuwste meubels, bedden en inrichting. Internet: de WiFi in casas de la Seda is snel en perfect voor een dagelijkse dosis conference calls, mails en andere online benodigdheden. Locatie: Casas de la Seda ligt aan de rand van het oude centrum. Vanuit de villa’s loop je zo de winkelstraatjes in en het srand op, maar de locatie zelf is rustig en ideaal voor een werkvakantie. Capaciteit: Casas de la Seda bestaat uit drie villa’s die te huur zijn, met een gezamenlijke capaciteit tot 20 personen. Nerja: Parel aan de Costa del Sol. Op deze site vind je waarom je absoluut een keer in Nerja geweest moet zijn.

Inmiddels staan de eerste 2 Workations al geboekt bij Casas de la Seda!

Ook interesse? Neem contact op of boek hier.

Lees ook:
Artikel in het FD: “Met je laptop naar de zon en er nog iets van opsteken ook
Artikel op De Ondernemer: Collega’s in zwembroek

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *