Er kan geen twijfel over bestaan. Voor overwinteraars uit Noord-Europa is Spanje al sinds jaar en dag de belangrijkste overwinterbestemming. Tienduizenden overwinteraars uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en de Scandinavische landen trekken naar de Spaanse Costa’s om te genieten van het klimaat, het heerlijke eten, de vele bezienswaardigheden om lekker uit te rusten en te wandelen. Ook gepensioneerde Spanjaarden hebben ontdekt, dat het ’s winters aan de costa’s veel aangenamer toeven is dan in het binnenland. In Nerja wordt ’s winters niet alleen Engels en Nederlands gesproken en het behoudt haar natuurlijke Spaanse uitstraling.

Klimaat in Nerja in de winter

Het klimaat van Zuid Spanje behoort tot de warmste van Europa: in de winter kan je doorgaans genieten van temperaturen rond de vijftien graden en regenen doet het er maar heel weinig. Met de auto ben je binnen een uurtje in de Sierra Nevada waar op de hoogste toppen geskied kan worden in de winter…. Best of both worlds!

Het voordeel van overwinteren in Spanje is dat je kan genieten van alle voordelen als Europese Unie-burger: je kan er vrij naar reizen, je hebt er geen visum voor nodig, en de algemene voorzieningen in het land zijn goed ontwikkeld. Bovendien heeft Spanje een uitgebreide gastronomie en een moderne infrastructuur afgestemd op toeristen.

Last Minute Overwinteraanbieding Casas de la Seda

Speciaal voor deze winter bieden we een mooie overwinter aanbieding!
Vier weken overwinteren in Nerja kost nu slechts € 1100.

Klik hier voor meer informatie over deze last-minute aanbieding.

Winteraanbieding

Overwinteren in Nerja:

4 weken voor slechts € 1100!

Boek nu!